Privat

Vi kører for private

Vi kører for private

Hos Sendebudet har vi i mange år transporteret alle typer gods for private over hele Sjælland, så hvis du har effekter, der skal sikkert fra A til B, eller du vil flytte hjemmefra, er vi den rette leverandør for dig.

Biler i alle størrelser

Biler i alle størrelser

Vores vognpark består af biler i alle størrelser, så vi kan altid finde en bil, der passer perfekt til dit behov. Og bemærk, du betaler udelukkende for kørte kilometer, så det koster ikke ekstra, hvis der er kø eller andre uforudsete hændelser, der forsinker transporten.

Vi kan også flytte for dig

Vi kan også flytte for dig

Står du og skal flytte, står vi klar, og vi kører ud med kort varsel. Så hvis du selv vil stå for at pakke dine effekter ned, og blot har brug for hjul til at flytte dem, er vi et godt alternativ til en traditionel flytteforretning.

Når vi kører for dig, behøver du ikke bestille os flere dage inden selve flytningen, og vores priser er yderst rimelige. Vi kan selvfølgelig også give et nap med at bære tingene ind i huset, hvis du har brug for det.

Vi kører hele døgnet

Vi kører hele døgnet

Vi er gladest for at køre udenfor vores sengetid, men opstår der et akut behov for flytning af gods, kan vi naturligvis hjælpe dig hele døgnet – alle ugens dage.

Dedikerede vognmænd

Dedikerede vognmænd

Vores vognmænd har mange års erfaring, og det er vigtigt for dem, at du er tilfreds med den service, de yder. De passer, gennem hele forløbet, godt på dine effekter og sørger for at være på bestemmelsesstedet til aftalt tid.

Hos Sendebudet garanterer dig et trygt forløb, med høj faglighed og kørsel udført af vognmænd, der har mange års erfaring med transport af gods. Derfor kan vi garantere dig høj service og en positiv oplevelse.

Privat