Erhverv

Fleksible og stabile transportløsninger  til erhvervslivet

Erhverv - Fleksible og stabile transportløsninger

Erhverv er vores spidskompetence. Hos Sendebudet har vi mange års erfaring med at fragte effekter fra A til B, og vi tilbyder skræddersyede transportløsninger af høj kvalitet, naturligvis sikkert og til aftalt tid.

Vi kører hele døgnet

Vi kører hele døgnet

Uanset om du blot har brug for en enkelt kørsel eller ønsker at indgå et fast samarbejde, kan vi hjælpe dig.

Og opstår der et akut behov, kan vi selvfølgelig hjælpe hele døgnet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 44 92 92 00

Du kan også sende os en mail her

 

Alle former for transport

Alle former for transport

Der er ikke den kørsel, vi ikke kan varetage. Uanset om du har brug for kurerkørsel, distribution, specialtransport eller flytning, kan vi være behjælpelige, og vi passer godt på dit gods, så det kommer sikkert frem til bestemmelsesstedet.

Fleksibilitet er vores mellemnavn, og vi tilpasser os dit aktuelle behov, også hvis det skulle ændre sig undervejs i forløbet.

Stor vognpark

Stor vognpark

Uanset hvad du skal have fragtet, har vi bilen til dette. Vi har biler i alle størrelser, og vi vedligeholder dem naturligvis løbende, så dine effekter kommer godt og sikkert frem.

Dedikerede vognmænd

Dedikerede vognmænd

Vores vognmænd elsker deres arbejde, og de glæder sig over tilfredse kunder. De er ærekære og gør alt, hvad der står i deres magt, for at dit gods lander på bestemmelsesstedet til aftalt tid og præcis i samme stand, som da det blev udleveret på startadressen.

Derfor kan vi garantere dig et trygt forløb med høj, faglig præcision, vognmænd, der har mange års erfaring indenfor transport og høj service, så kørsel med os bliver en positiv oplevelse.

Erhverv