Kurerservice

Kurerservice

Har du brug for professionel kurerservice?

I Sendebudet er vi gamle i gårde, og når det handler om kurerservice, er vi specialister.

Vi tilbyder kurerservice til både erhvervskunder og private i hele Danmark. Så hvis din virksomhed er på udkig efter hurtig, sikker og professionel kurerservice, er vi det oplagte valg.

 

Kurerservice med højt serviceniveau

Højt serviceniveau

God service og glade kunder er altafgørende for os. Når vi fragter dine effekter, har vi fokus på både dig og modtager, ligesom vi er hensyntagende, når vi befinder os i trafikken.

Kurerservice med Sendebudet skal være en positiv oplevelse for alle involverede parter. Og det gør vi vores yderste for, at det også bliver.

Dedikerede vognmænd

Dedikerede vognmænd

Alle vores vognmænd er professionelle og dedikerede. Vi brænder for det arbejde, vi udfører, og vi passer på dine effekter. Det er altafgørende for os, at dine effekter kommer frem i hel stand - vel at mærke til aftalt tid.

Vi har mange års erfaring med kurerservice. Vi har over årene udført mange kureropgaver for erhvervslivet og for private. Og vores position som førende indenfor vores felt kommer som følge af tilfredse kunder.

Vi kører hurtigt ud

Vi kører hurtigt ud

Hvis du ringer, rykker vi hurtigt ud. Vores gennemsnitlige tilkaldetid ligger typisk på 15-30 minutter. Og vi finder altid den vogn, der er mest velegnet til din kørsel.

Du kan se vores vognpark her

Så skal du bruge kurerservice, så ring til os i dag på 44 92 92 00

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Du kan også sende os en mail her

Kurerservice

Vi er omhyggelige og punktlige

Vi ved, at fragt af dine effekter er vigtig, og oftest kræver opgaven både punktlighed og fortrolighed. Uanset om du skal have overleveret vigtige dokumenter eller store paller med pakker, lover vi dig sikker håndtering.

Vi henter effekterne til aftalt tidspunkt og leverer samme dag på aftalt bestemmelsessted.

Vi prioriterer fragt af dit gods højt. Derfor behandler vi det med stor ansvarlighed, og vi sørger for, at leveringen sker hurtigt og sikkert.

Kurerservice